Datum 10 oktober 2019
Tijd 9:00 - 17:30 uur
Deelname Zeer waardevol
Locatie Noordkade
Verlengde Noordkade 10-12,
5462 EH Veghel
Vragen?

Cadmes
+31 (0)73 6456222
info@cadmes.com

Kom ook op donderdag 10 oktober 2019 naar het Cadmes Event in Veghel!

U bent van harte welkom nieuwe kennis op te doen en uw netwerk uit te breiden.

Tijdens deze editie van het Cadmes Event gaan we samen met jullie grenzen verleggen. Dat doen we in het thema Smart Industrie / Industrie 4.0, maar er komen ook andere interessante onderwerpen aan bod.

De markt wordt gekenmerkt door een snelle digitale transformatie. Door het ontwikkelen van standaarden en slim gebruik van technologische ontwikkelingen, geeft het gebruik hiervan u een voorsprong op uw concurrent. Om grenzen te verleggen, te optimaliseren en te groeien moet u af en toe ook oude werkwijzen loslaten. #breakingbarriers

Maar hoe dan?


U wordt deze dag ondergedompeld in de wereld van het 3DEXPERIENCE platform. Het 3DEXPERIENCE platform is een creatie- en samenwerkingsplatform speciaal voor de maakindustrie. Het helpt u informatie te delen met iedere schakel in uw waardeketen, van engineering tot sales en van marketing tot leveranciers.  
Allemaal met hetzelfde doel: het creëren van de meeste waarde voor uw eigen interne organisatie maar nog belangrijker, voor uw klant.

Daarnaast bestaat de dag uit verschillende programma's, om u de kennis te kunnen bieden die bij u past. Denk aan het Technisch programma met de bekende ‘What’s New’, het Management programma met inspirerende sprekers en extra sessies met CAM technologie. 

Kom met ons meedoen en vul hieronder uw gegevens in.

Of bekijk eerst hier het programma.

 

 

Kom ook naar het Cadmes Event 2019 in de Noordkade in Veghel op 10 oktober 2019

Video

Top 5 Secrets of Digital Transformation

Ondek hier de 5 geheimen binnen de digitale transformatie.

Blog

Facebook, Whatsapp, Instagram voor engineers – Maak kennis met het 3D Experience Platform

Bijna iedereen heeft wel eens iets gepost op een Social Networking platform waar we in staat gesteld worden om informatie met elkaar te delen. 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×