Cadmes helpt uw bedrijf in een snel veranderende markt succesvol te zijn

Dé betrouwbare en kritische kennispartner voor bedrijven die de uitdaging aan durven gaan.

Over Cadmes

Cadmes is er voor bedrijven die willen groeien, innoveren en de status quo durven uit te dagen. Met onze kennis en ervaring binnen de branche kunnen wij u de juiste hulp bieden om succesvol te transformeren en ketenbreed te werken.

Als officiële ambassadeur van Smart Industry doen we dat met behulp van slimme software, maar vooral door te focussen op de mensen die de transformatie doorgaan. In een sterk veranderende markt zijn we in staat om u en uw werknemers meer agile te laten werken door het bieden van standaarden en de juiste begeleiding en educatie.

Dat doen we al sinds 1991 verspreid over vijf locaties in Nederland en België: ‘s-Hertogenbosch, Almelo, Merelbeke en Gosselies. Samen met een team van meer dan 100 medewerkers staan we klaar om u te helpen een sterkere positie in de markt te veroveren.

Cadmes | Onze visie

Onze visie

De industrie 4.0 wordt gekenmerkt door een snelle (digitale) transformatie. Cadmes helpt bedrijven in deze markt succesvol te opereren.

Door het ontwikkelen van voorspelbare standaarden voor de gehele branche en slim gebruik te maken van (big) data, helpen wij zowel kleine als grote bedrijven ketenoverschrijdend te werken. Dit helpt onze klanten te optimaliseren en stelt ze in staat meerdere oplossingen te bieden (mass customization) en nieuwe businessmodellen te introduceren.

Met jarenlange ervaring, kennis van de markt en continu streven naar succes, is Cadmes de kritische partner in deze transformatie. Wij zijn gefocust om samen met u de wedstrijd te winnen.

Onze missie

Onze missie is om bedrijven in een snel veranderende industrie succesvol te laten zijn met behulp van automatisering- en optimalisatieoplossingen. Nieuwe technologieën scheppen mogelijkheden mits u weet hoe deze succesvol in te zetten.

Bij Cadmes koppelen we onze kennis van de industrie aan die technologische ontwikkeling. Hierdoor zijn wij dé partner die u kan helpen in deze transformatie kansen te pakken. Door het implementeren van bewezen werkmethodieken, procesoptimalisaties en standaarden maken we bedrijven meer agile, innovatief en concurrerend.

onze-missie_intro-1

Onze brand values

Vink
Visionair

Visionair

Met een focus op de toekomst en door te investeren in innovatieve ontwikkelingen, nemen we een unieke positie in binnen de markt. Dat biedt ons het juiste uitgangspunt om bedrijven in transformatie te begeleiden naar een succesvolle uitkomst.

Vink
Betrouwbaar

Betrouwbaar

Eerlijkheid en duurzaamheid vormen de rode draad in al onze projecten. Als uw partner kunt u altijd op ons rekenen en zijn we transparant in onze keuzes en implementaties.

Vink
Betrokken

Betrokken

Enthousiasme zit in ons DNA. Wij gaan met u de uitdaging aan en zijn gedreven in het vinden van de juiste oplossing. Deze oplossing bestaat altijd uit de drie eenheid: mens, proces en technologie. Dat betekent dat de technologie altijd samen bekeken met de menselijke kant. Hierdoor weten we precies wat voor u de juiste aanpak is en staan we voor de volle honderd procent achter onze adviezen.

Maak kennis met Cadmiss en O2C4R V2.1

Ontmoet onze Cadmes karakters; Cadmiss en O2C4R V2.1.
Cadmiss symboliseert Cadmes en haar werknemers.
O2C4R V2.1 vertegenwoordigt u, onze klant, en uw uitdagingen.
U zult ze regelmatig terug zien komen in onze communicatie en met hun avonturen. Bekijk hier de afleveringen!

Maak kennis met cadmiss en oscar 3

Laat ons u helpen in een veranderende industrie succesvol te zijn

Ontdek in een persoonlijk gesprek met onze specialisten hoe Cadmes u kan helpen succesvol te transformeren. Vraag hieronder uw persoonlijke gesprek aan:

Plan een afspraak in

Anoek Schellings
Managing Director
Cadmes-2019_Portret_Anoek_Specialist_450x450-1

Contact & Support

Customer Care

BE | customer@cadmes.com
NL | customercare@cadmes.com

  • Commerciële vragen
  • Servicecontract
  • Opleidingen en planning
  • Facturatie en levering

Support
support@cadmes.com

  • Technische ondersteuning
  • Gebruiksadvies

Tel. Nederland: +31 (0)73 645 62 22
Tel. België: +32 (0)9 222 23 23

Voor overige vragen
📧 info@cadmes.com of via ons contactformulier.

Support

Download Teamviewer

Ticket indienen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×