Kick-start uw start-up met SOLIDWORKS voor entrepreneurs

Cadmes en SOLIDWORKS helpen entrepreneurs vooruit door het beschikbaar stellen van alle functionaliteiten binnen de software en met de juiste ondersteuning. Zo komt uw droom dichter binnen handbereik.

SOLIDWORKS biedt entrepreneurs de juiste basis voor een optimale ontwikkeling van product én bedrijf

Bent u volop gemotiveerd om uw droom werkelijkheid te zien worden en van uw start-up een razend succes te maken? Met de beperkte middelen waar u als start-up toegang tot heeft kan dat een flinke uitdaging zijn. Volwaardige softwarelicenties die uw designproces effectiever maken vallen vaak namelijk niet binnen het budget. Cadmes en SOLIDWORKS helpen entrepeneurs vooruit met software tegen een gereduceerd tarief en met de juiste ondersteuning. Zo komt uw droom dichter binnen handbereik.

SOLIDWORKS voor entrepreneurs

Het SOLIDWORKS programma biedt u als entrepeneur een aantal aantrekkelijke voordelen die u een vliegende start bieden bij de realisatie van uw droom:

Vink

Ondersteuning

Heeft u een entrepreneur licentie afgesloten? Dan heeft u onbeperkt toegang tot onze supportafdeling. Dat houdt in dat u tijdens werktijden altijd contact op kunt opnemen met een SOLIDWORKS specialist om eventuele problemen uit de weg te helpen. Ook helpen onze supportmedewerkers u vooruit met handige tips om uw software zo optimaal mogelijk in te zetten. Zo staat u er nooit alleen voor.

Vink

Introductie op een groot maaknetwerk

Het netwerk van Cadmes bestaat uit een grote groep klanten, partners en leveranciers die allen actief zijn in de maakindustrie. Stuk voor stuk contacten die u als beginnende entrepreneur vooruit kunnen helpen en kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van uw product. Wij brengen u graag in contact met de juiste personen uit ons netwerk.

Vink

Hulp bij specifieke vraagstukken

Loopt u in de ontwikkeling van uw product tegen een heel specifiek designvraagstuk aan? Ook dan staat de supportafdeling van Cadmes klaar om met u mee te denken. Met één telefoontje haalt u razendsnel de extra kennis van onze gecertificeerde supportmedewerkers in huis. Zo kunt u snel weer verder.

Vink

Volledige toegang tot SOLIDWORKS

Samen met SOLIDWORKS stellen we voor entrepreneurs alle software functionaliteiten binnen een specifieke periode kosteloos beschikbaar. Vraag ons naar de voorwaarden en informatie zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS & start-ups: The Ocean Cleanup

Een mooi voorbeeld van een start-up die met behulp van het SOLIDWORKS entrepreneur programma succesvol is geworden is The Ocean Cleanup. Deze start-up, opgericht door Boyan Slat, heeft als ambitie alle oceanen vrij te maken van plastic.

Toen SOLIDWORKS medewerker Jeroen Buring dit project op het oog kreeg, wist hij niet hoe snel hij Boyan Slat in contact moest brengen met de juiste personen in zijn netwerk. Bovendien kon hij door het entrepeneur programma The Ocean Cleanup voorzien van SOLIDWORKS licenties, online trainingen en ondersteuning.

Inmiddels is het Ocean Cleanup systeem volledig ontwikkeld en heeft Boyan Slat zijn droom waar kunnen maken: het systeem draagt vandaag de dag bij aan een grootschalige opruiming van de oceanen.

Lees meer over deze bijzondere samenwerking >

Wanneer komt u in aanmerking voor een SOLIDWORKS entrepreneurs licentie?

Er zitten een aantal spelregels verbonden aan het programma voor entrepreneurs. U komt in aanmerking voor de SOLIDWORKS licentie en de extra ondersteuning als uw start-up de volgende kenmerken heeft:

  • U verkoopt uw eigen, fysieke product.

  • De omzet van uw start-up bedraagt niet meer dan 1 miljoen euro.

  • Uw start-up ontvangt niet meer dan 1 miljoen euro aan financiering.

Voldoet uw start-up aan alle eisen? Doe dan hier uw aanvraag.

enterpreneur_intro_740x420

Stel uw vraag aan een van onze Cadmes specialisten

Wilt u meer weten over het aanvragen van een licentie voor entrepreneurs of ondervindt u als entrepreneur problemen met Solidworks? Stel uw vraag aan een ervaren Cadmes specialist:

Plan een afspraak in

Laura van den Besselaar
Early Engagement Specialist
Cadmes-2019_Portret_Laura-van-den-Besselaar-Specialist_450x450

Neem vrijblijvend contact met ons op

Er is meer te vertellen over onze tools, oplossingen, trainingen en services.

info@cadmes.com
Tel. Nederland: +31 (0)73 645 62 22
Tel. België: +32 (0)9 222 23 23

Support

Download Teamviewer

Ticket indienen

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×