nl

Energie & Milieu

Kansen grijpen in de energie- en milieusectoren

De energie- en milieusectoren worden voortdurend geconfronteerd met belangrijke uitdagingen die verband houden met prijsschommelingen, toenemende wereldwijde vraag, intensivering van de concurrentie en veranderingen in milieubeleid. Onze oplossingen stellen bedrijven in deze sectoren in staat om hun duurzame ontwikkeling en winstgevendheid te waarborgen dankzij tools die projecten optimaliseren en operaties verlichten.

product complexiteit neemt toe

 

Geen tijd voor innovatie

 

marges verschralen

 

groeiende concurrentie

 

Trends in de industrie 

 

1. Duurzame oplossingen 

De klimaatverandering heeft de noodzaak voor bedrijven benadrukt om hun impact op de planeet te verminderen. Ze moeten dan hernieuwbare energiebronnen exploiteren, hun CO2-uitstoot verminderen en diversifiëren naar gebieden met minder impact op het milieu. Door hun gegevens te gebruiken om hun producten en processen te modelleren en te testen, kunnen energiebedrijven duurzamere en efficiëntere manieren van werken identificeren. .

sustainable-source-and-renewable-energy-concept-wi

2. Marktonzekerheid 

Bedrijven in de energie- en milieusector opereren in een complex geopolitiek en regelgevingslandschap, waarvan de impact op hun bedrijfsmodellen, toeleveringsketens, eigendomsstructuren en productie snel en aanzienlijk kan zijn. Bedrijven moeten zich voorbereiden op aanpassing en naleving van een veelheid aan regelgevingsfactoren, waar deze zich ook voordoen. Het is daarom essentieel om een ​​duidelijk perspectief te hebben op het regelgevingsklimaat. Het benutten van data binnen de onderneming is essentieel om spelers in de energie- en materialensector te helpen bij het voorspellen en aanpassen aan snel veranderende regelgeving.

close-up-of-power-cable-charging-electric-car-outd-2021-08-26-16-15-20-utc

3. Risicobeheer

Het wordt steeds moeilijker om ervoor te zorgen dat infrastructuur, processen en producten geen schade veroorzaken. Naast de gebruikelijke gezondheids- en veiligheidsproblemen worden energiebedrijven nu geconfronteerd met de dreiging van inbreuken op de cyberbeveiliging en gegevensbescherming die een aanzienlijke impact kunnen hebben. Een alomvattend beleid op het gebied van hygiëne, gezondheid, veiligheid en milieu (HSSE), dat rekening houdt met al deze bedreigingen, is essentieel. Bedrijven in de energie- en milieusector moeten de adoptie van technologie, standaarden en best practices combineren om operationele uitmuntendheid en naleving van de hoogste HSSE-criteria op alle niveaus te bereiken.

focused-mature-businessman-reading-contract-consid-2021-09-04-08-15-41-utc

4. Duurzaamheidsprestaties 

Bedrijven in de energie- en milieusector staan ​​onder druk om hun duurzaamheidsaanpak zowel intern als extern te demonstreren. Burgers en consumenten zijn zeer bekend met kwesties die verband houden met het milieu en de mensenrechten, en verwachten van bedrijven dat zij duurzame ontwikkeling in hun economische modellen integreren. Om aan de maatschappelijke verwachtingen te voldoen, moeten bedrijven voortdurend aantonen dat hun producten en activiteiten de omgeving en de gemeenschappen waarin zij actief zijn verbeteren, en er tegelijkertijd voor zorgen dat de producten en diensten die zij produceren aan strenge normen voldoen. 

engineer-working-at-alternative-renewable-wind-ene-2021-09-03-22-28-12-utc

Onze oplossingen voor u 

 

Wij ondersteunen u bij uw ontwikkeling door uw bedrijfsmodel te transformeren, uw processen te optimaliseren en de beste software in zijn categorie te integreren. Zo helpen wij u om snel en tegen een aantrekkelijke prijs een gepersonaliseerd product aan te bieden. Maak tijd vrij voor innovatie en digitaliseer uw processen om ook de betrouwbaarheid van uw projecten te vergroten. 

Wij ondersteunen u bij uw uitdagingen dankzij onze kennis, onze ervaring binnen uw sector en onze oplossingen specifiek voor uw activiteit. Deze garanderen u een snelle return on investment. 

 

3 proposities

 

2D - 3D ontwerp

Onze oplossingen bieden een breed scala aan modelleringstools die helpen bij het maken van gedetailleerde 3D-tekeningen en modellen voor mechanische systemen en apparatuur, procesindelingen en elektrische, leiding- en kanaalsystemen.

Data- en projectmanagement

Dankzij de mogelijkheid om relevante informatiegegevens effectief te beheren, volgen en openen, kunnen bedrijven de grootste en meest complexe bedreigingen het hoofd bieden en tegelijkertijd de naleving van de regelgeving waarborgen.

Virtueel prototypen en testen

Met onze digitale validatieoplossingen kunt u snel nieuwe ideeën testen, het prototypen versnellen en verschillende omgevingsomstandigheden simuleren.

Ontwerpautomatisering

Door uw oplossingen modulair te ontwerpen en te produceren, biedt u zoveel mogelijk standaard maatwerk. Dit heeft de volgende voordelen: voorspelbare orderverwerking, kortere doorlooptijden, lagere engineeringkosten en eenvoudiger uitbesteding.

Ontdek hoe u het potentieel van uw bedrijf kunt ontsluiten

Laat uw productontwikkelingsprocessen beoordelen door onze experts..

  • Verkort uw time-to-market aanzienlijk
  • Verhoog uw efficiëntie met uw bestaande mogelijkheden
  • Verhoog uw inkomen en laat uw bedrijf verder groeien.

Plan een afspraak in

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×