Unlock your PLM potential

U begrijpt als geen ander de noodzaak van efficiëntie en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie. Met onze PLM voor MKB oplossing bieden wij u de sleutel tot succes.

In slechts 5 weken starten met PLM
 Gratis webinar op 30 mei
Download whitepaper
Neem contact op

U begrijpt als geen ander de noodzaak van efficiëntie en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie. Met onze PLM voor MKB oplossing bieden wij u de sleutel tot succes. Onze aanpak stelt u in staat sneller en efficiënter te werken, en tegelijkertijd kosten te besparen. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, onze modulaire PLM-implementatiemethode is ontworpen om concreet, beheersbaar en ontzorgend te zijn, waardoor uw bedrijf de kans krijgt om op eigen tempo te groeien.

Uw Best-fit implementatie

Start in slechts 5 weken al met PLM in uw bedrijf

Onze jarenlange ervaring gekoppeld aan een in eigen huis ontwikkelde methodiek stelt ons in staat om gestandaardiseerde Product Lifecycle Management (PLM) implementaties te bieden op basis van configureerbare, proces gebaseerde bouwblokken. Zo kunt u in slechts 5 weken al aan de slag met PLM.

  • Concreet: Duidelijk actieplan met investeringsvoorstel en roadmap. 
  • Beheersbaar: Systeem voor optimale implementatie, op maat gemaakt voor uw bedrijf. 
  • Ontzorgend: Alle processen worden geborgd en ondersteund door onze experts. 

Hoe werkt PLM voor MKB?

handson-icon

Modulaire aanpak 

PLM voor MKB biedt een gestandaardiseerde, op ervaring gebaseerde configuratie. U kiest zelf de essentiële bouwblokken, wat zorgt voor een gestroomlijnd en voorspelbaar implementatieproces. Wij trainen de gebruikers in het effectief gebruik van de software, zodat u optimaal kunt profiteren van Product Lifecycle Management in uw organisatie. 

3dx_works_simulate_icon

Configureerbare bouwblokken 

De processen van bedrijven in de maakindustrie bevatten vaak dezelfde referentieprocessen. Deze zijn standaard bouwblokken bij iedere PLM-implementatie. Ons gestandaardiseerde inrichtingsaanbod, gebaseerd op onze ervaring in de maakindustrie, bespaart u tijd en kosten in vergelijking met maatwerk. U kunt vertrouwen op zorgvuldige planning en aandacht voor detail tijdens het traject.

Cadmes_TS_Icons-Innovatie_50x50 (1)

Implementatieproces 

Het traject start met een heldere scope, een concreet investeringsvoorstel en een roadmap, die in samenwerking met gebruikers wordt ontwikkeld. Gedurende de vastgestelde implementatie cycli worden alle benodigde apps en vereisten op het platform geactiveerd, getest en gedocumenteerd. Dit zorgt voor een soepele overgang naar de ingebruikname. 

Enablement as a Service

Gedurende de gehele cyclus wordt u ondersteund via ons platform, waarbij 'Enablement as a Service' centraal staat. Dit zorgt voor continue begeleiding en expertise van onze kant, waardoor uw team maximaal profiteert van de PLM-implementatie.

 

EAAS Flywheel_small-2

Activate

Per referentieproces kiest u uit de door Cadmes gestandaardiseerde en in de maakindustrie bewezen use cases. Cadmes activeert en documenteert deze in uw 3DEXPERIENCE omgeving.

Test

Door de verschillende geactiveerde use cases te testen met uw producten en processen bepaald u welke het beste past bij uw organisatie en doelstellingen.

Use

Cadmes zorgt dat de use cases die u gekozen en getest heeft gedocumenteerd in uw omgeving beschikbaar zijn zodat u deze direct in gebruik kan nemen.

Uw sleutel tot succes

Als eigenaar van een MKB maakbedrijf bent u wellicht van mening dat PLM alleen geschikt is voor grotere ondernemingen. Ziet u vooral nadelen, zoals hoge kosten, complexiteit en lange implementatietijd? Zonde! Wij laten u graag zien hoe PLM juist uw MKB bedrijf kan helpen om te groeien. Onze modulaire aanpak geeft u de mogelijkheid om een PLM-systeem te implementeren dat past bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. U kiest zelf welke bouwblokken voor u belangrijk zijn. Dit helpt bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen en het verbeteren van uw productkwaliteit.

Plan een afspraak in

Donkervoort F22

Overzicht referentieprocessen

Change management

Uw wijzigingen onder controle

Ieder proces om een product te ontwikkelen heeft te maken met wijzigingen. Maar hoe zorgt u dat iedereen op het juiste moment over de juiste versie beschikt?

ERP integratie

Voed logistieke en administratieve processen vanuit uw stuklijst

Informatie in PDM en ERP overlapt elkaar. Integratie tussen beide systemen zal de Return on Investment verhogen. 

Workflow management

Toegang tot de juiste data op het juiste moment

Om succesvol met meerdere mensen samen te werken in het cruciaal dat ieder op het juiste moment over de juiste data beschikt.

Product data management

Beheer al uw product en project data op een centrale plek

Efficiënt beheren van uw bestanden en data om uw productiviteit en product kwaliteit te verhogen.

Variant & alternative part mngt

Controle over productstructuren

Het toepassen van variant & alternative part management vormt de basis voor een configurabel product ontwerp en het gecontroleerd uitwisselen van componenten.

Collaborative engineering

Beter samenwerken

Middels het collaborative engineering proces borgt u een naadloze samenwerking met zowel interne als externe kennispartners.

Idea management

Bevorder innovatie

Idee management kenmerkt zich door de vele betrokken belanghebbende. Om deze informatie uitwisseling efficiënt te laten verlopen, moet dit op een gestructureerde manier gebeuren.

Test & issue management

Gecontroleerd ontwikkelen

Voor de garantie dat uw producten correct werken en kwaliteitsnormen behalen, is validatie essentieel. Ook is het cruciaal om productproblemen helder te melden voor systematische oplossingen en het voorkomen van herhaling.

Events en webinars

Link21 in Herentals (BE) 23 mei 2024
Live event

Engineer van de Toekomst

Tijdens deze exclusieve bijeenkomst zullen onze experts de deuren openen naar een nieuwe wereld van mogelijkheden. Creëer uw eigen ervaring door te selecteren welke sessie(s) uw interesse wekken. Ontdek de mogelijkheden met PLM, duik in de toekomst met SOLIDWORKS of verken de wereld van Simulatie.

Online 30 mei 2024
Webinar

Deep Dive: PLM voor MKB (1/3)

Welkom terug bij ons webinar over PLM voor het MKB! We hebben al verkend wat PDM en PLM betekenen. Nu duiken we in hoe deze systemen, zoals bij Donkervoort, uw MKB kunnen transformeren. Ontdek in 30 minuten hoe PLM uw digitale processen verfijnt en uw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Brabanthallen 's-Hertogenbosch (NL) 5 en 6 juni 2024
Beurs

Vision, Robotics en Motion

Professionals in de hightech- en maakindustrie staan voor uitdagingen zoals strengere klanteisen, kortere doorlooptijden, hogere werkdruk en personeelstekorten. Automatisering en digitalisering kunnen hierbij helpen. Ontdek bij Vision, Robotics & Motion de oplossing die bij jou past!

Ontdek hoe u de volledige potentie van uw maakbedrijf kunt benutten

Laat uw bedrijfsprocessen door een Cadmes industrie-expert onder de loep nemen en:

  • verkort uw doorlooptijd aanzienlijk;
  • krijg met bestaande capaciteit meer gedaan;
  • verhoog uw winst en laat uw bedrijf groeien.

Bel me terug

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×